MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 16. 12. 2021.

Online stručno putovanje kod Udruge žena Vukovar

Zaposlenice dvaju udrugaZaposlenice dvaju udrugaU četvrtak, 16. XII. 2021. godine, od 9 do 11 sati, održano je online stručno putovanje u "Udrugu žena Vukovar".

Kako epidemiološka situacija ograničava okupljanja ljudi, umjesto putovanja, održano je online-predstavljanje na kojem su sudjelovale zaposlenice Udruge žena Vukovar i Mirovne grupe Oaza. Nakon uvodnog predstavljanja i pozdravnih riječi obje udruge prezentirale su aktivnosti kojima se bave.

Prvo se predstavila Udruga žena Vukovar...Prvo se predstavila Udruga žena Vukovar...Prvo je Udruga žena Vukovar, kroz pripremljenu prezentaciju, predstavila čime se bavi i kako provodi svoje aktivnosti, a nakon njih to je napravila i "Oaza". Svi su, kroz prezentacije, vidjeli tko se čime bavi, gdje i s kim provodi svoje aktivnosti… Uočeno je da udruge imaju puno sličnih aktivnosti i da nije loše poslušati tuđa iskustva i prijedloge kako bi svi unaprijedili svoje usluge.

Ispred Udruge žena Vukovar prisustvovale su Mirjana Mizdrak Mišanović, Jelena Janković, Dejana Crvenković i Tatjana Zuber, a ispred "Oaze" Ana Jeličić, Katarina Gaćina, Sandra Kušenić i Vesna Nedić.

...a zatim Mirova grupa Oaza...a zatim Mirova grupa Oaza

Po završetku izlaganja, svi su se složili da bi bilo puno bolje, kada bude toplije vrijeme, da se ovo putovanje i ostvari i da "Oaza" posjeti Udrugu žena Vukovar i da sve, ono što su vidjele na slikama, vide uživo.

Online stručno putovanje putovanje jedna je od aktivnosti u sklopu projekta Institucionalna podrška, koju financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok