MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 02. 12. 2021.

Rad komisije za dodjelu volonterskih priznanja

Zasjedanje komisijeZasjedanje komisijeNakon pristiglih prijava, po raspisanom natječaju za dodjelu "Nagrade volonter/volonterka godine" za 2021. godinu i dva "Priznanja za volonterski angažman" u 2021. godini na području Baranje, uslijedio je rad ocjenjivačke komisije.

Ocjenjivačka komisija, koju su sačinjavale tri članice – dvije osobe iz "Oazinog" volonterskog centra: Sandra Kušenić, direktorica "Oaze" i Ana Jeličić, voditeljica OVC, te jedna osoba izvan "Oaze", Tanja Novak, predsjednica "Oaze" –  u prisustvu neutralne voditeljice programa "Volontiraj i ti" Vesne Nedić, u četvrtak, 2. XII. 2021. godine, razmatrale su pristigle prijave.

Prijava je bilo samo pet, valjda je to odraz otežanih uvjeta rada i volontiranja u protekloj godini, što je još više otežalo rad komisije jer su svi nominirani, na neki način, zadovoljavali kriterije i svojim radom i predanošću zaslužili nagrade.

Komisija se ipak, nakon kraće diskusije i rasprave, usuglasila i donijela sljedeće odluke: "Nagrada volonter/volonterka godine" ide Mariji Šimunek, pedagoginji Druge srednje škole Beli Manastir koja ju je i nominirala, a dva "Priznanja za volonterski angažman" idu Danieli Taslidžić Herman, nominiranoj od strane Gradskog kazališta Beli Manastir, i Renati Čete, članici DVD Kneževi Vinogradi, koju je nominirala Vatrogasna zajednica Baranje.

Kao što smo i napomenuli, i ostali nominirani zaslužili su priznanja, ali mjesta je bilo samo za troje pa zato još jednom svima od srca hvala na prijavi i iskrene čestitke dobitnicama!

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok