MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 15. 11. 2021.

Nova područja odvoza biološkog otpada

Odvoz biološkog otpada širi se i na druge belomanastirske uliceOdvoz biološkog otpada širi se i na druge belomanastirske ulicePisali smo o početku odvoza biološkog otpada u Belom Manastiru i pilot-projektu Baranjske čistoće "Biootpad", više možete pročitati ovdje, a sada Baranjska čistoća obavještava svoje korisnike kako se nastavlja besplatna podjela smeđih kanti, kao i širenje područja odvoza biološkog otpada.

Počelo se s dijelom Ulice Vladimira Nazora u Belom Manastiru, koja je sad, u ovoj takozvanoj drugoj fazi, obuhvaćena u cijelosti, kao i Ulice Hrvatskih branitelja i dr. Franje Tuđmana te Školska ulica.

Pražnjenje smeđih kanti provodit će s jednom tjedno, svakog petka, uz stalno praćenje aktivnosti korisnika i kontrolu sadržaja predane kante zbog uspješnog procesa prijelaza na odredbe novog Zakona o gospodarenju otpadom.

Koji točno otpad ide u smeđu kantu i na koji način pročitajte na sljedećoj poveznici.

(Izvor teksta i fotografije: baranjskacistoca.hr)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok