MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 06. 09. 2021.

Počinju "Oazine" radionice za djecu

'Oazine' radionice za djecu ponovo počinju'Oazine' radionice za djecu ponovo počinjuU petak, 10. IX. 2021. godine, ponovo počinju "Oazine" radionice za djecu. Namijenjene su djeci osnovnoškolskog uzrasta. Radionice će se održavati svakog petka od 17 do 19 sati, u Društvenom centru, na adresi J. Antala 3, Beli Manastir.

Djecu čeka dobra zabava i neke nove stvari. Do sada su se u "Oazi" održavale zabavne radionice koje su uključivale kreativu i društvene igre. Naravno, bit će toga i dalje, ali će se uz to raditi i nešto novo vezano za ekologiju za djecu.

Za sada samo toliko, a oni koji su znatiželjni i spremni za izazove, pozivaju se u "Oazu" da se priključe ovim radionicama. Također, mole se roditelji zainteresirane djece da dođu u "Oazu" zbog dogovora o provedbi radionica.

Radionice se odvijaju u sklopu dva projekta "Prevencija nasilja kroz igru i zabavu" i "Ekopatrola". Oba projekta financira Grad Beli Manastir.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok