MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 17. 12. 2020.

Potpisan ugovor za institucionalnu podršku Nacionalne zaklade

U četvrtak, 17. XII. 2020. godine, dopisnim putem, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić potpisala je ugovor s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva za institucionalnu podršku stabilizaciji i / ili razvoju udruga u području demokratizacije i društvenog razvoja. Podrška je za odobrena trogodišnje razdoblje od 2020. do zaključno 2022. godine. Iznos institucionalne podrške prve godine je 188.271,00 kn.

Pregled odobrenih institucionalnih podrški udrugama na području demokratizacije i društvenog razvoja u 2020. godini se nalazi OVDJE. Mirovna grupa Oaza nalazi se pod rednim brojem 1 u kategoriji do 200.000 kuna, što znači da je u toj kategoriji dobila najveću podršku.

 

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok