MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 16. 12. 2020.

Potpisan ugovor za program "Volontiraj i ti"

Potpisivanje ugovora u kućnim uvjetimaPotpisivanje ugovora u kućnim uvjetimaU srijedu, 16. XII. 2020. godine, dopisnim putem, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić potpisala je ugovor s Ministarstvom rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politiku o financiranju dvogodišnjeg programa "Volontiraj i ti". Vrijednost programa za prvu godinu je 100.000,00 kuna.

Glavni cilj programa je promoviranjem, edukacijom, provedbom volonterskih akcija, anketiranjem i umrežavanjem s organizacijama koje promoviraju volonterizam poboljšati i povećati doprinos volonterstva na području Baranje.

Program "Volontiraj i ti" provodit će se u partnerstvu s Općinom Popovac, Općinom Jagodnjak, Centrom za socijalnu skrb i Osnovnom školom "Dr. Franjo Tuđman" u Belom Manastiru.

"Oazin" program prošao je na "Pozivu za prijavu dvogodišnjih programa volonterskih centara za 2021. i 2022. godinu".

Odluka o raspodjeli financijskih sredstava za provedbu prve godine dvogodišnjih programa volonterskih centara u okviru raspoloživih sredstava Državnog proračuna za 2021. i 2022. godinu nalazi se OVDJE. "Oaza" se nalazi pod brojem 3 u tabeli s oznakom P1.

Pročitano 280 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok