MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 14. 05. 2010.

Okrugli stol o novom Zakonu o radu

HZZ u Belom Manastiru
Ispostava HZZ-a u Belom Manastiru
U petak, 14. V. 2010. godine, u belomanastirskoj Velikoj vijećnici (zgrada P+8) održan je okrugli stol na temu "Novi Zakon o radu i njegova primjena" u organizaciji Područne službe Osijek Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) i Podružnice Osijek Hrvatske udruge poslodavaca (HUP). Cilj okruglog stola bio je da se sudionici upoznaju s najnovijim zakonskim promjenama koje su stupile na snagu početkom 2010. godine (radno vrijeme, godišnji odmori, rad na određeno vrijeme i dr.). U ime Mirovne grupe Oaza na okruglom je stolu bila Dubravka Simendić.

Okrugli stol je bio podijeljen na dva dijela. Prvi se dio odnosio na Nacionalni plan za poticanje zapošljavanje za 2009. i 2010. godinu, a drugi dio na novi Zakon o radu. O tim temama govorili su Nada Šinko, voditeljica ispostave HZZ-a u Belom Manastiru, dipl. iur. Miroslav Vanek iz Odsjeka mjera aktivne politike zapošljavanja HZZ-a i Ivan Sarić, pravni savjetnik HUP-a.

Pročitano 553 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok