MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 31. 07. 2020.

Generalna proba za koncert združenih zborova

Proba pod vodstvom Aleksandre Čeliković CvidrakProba pod vodstvom Aleksandre Čeliković CvidrakKao što smo i najavili, u utorak, 4. VIII. 2020. godine, s početkom u 19:30 sati, na ljetnoj pozornici Etnološkog centra baranjske baštine u Belom Manastiru, održat će se koncert združenih zborova "BelAmi" iz Belišća i "Martinus" iz Belog Manastira, a pod vodstvom magistre glazbene pedagogije Aleksandre Čeliković Cvidrak.

A da bi koncert u potpunosti uspio, u petak, 31. VII., od 19:30 do 21:30 sat, održana je generalna proba u dvorani HKUD-a u Belom Manastiru. "Matica umirovljenika Grada Beli Manastir", u okviru koje djeluje zbor "Martinus", moli gledaoce da prilikom dolaska na koncert ponesu maske za lice zbog poznatih razloga: koronavirus!Združeni zborovi 'BelAmi' i 'Martinus'Združeni zborovi 'BelAmi' i 'Martinus'

Pročitano 148 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok