MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 15. 07. 2020.

Snimanje priloga za emisiju "Korak ka jednakosti"

Sandra Kušenić na 'Promoparkiću'Sandra Kušenić na 'Promoparkiću'U srijedu, 15. VII. 2020. godine, s početkom u 13:30 sati, novinarka Stana Nemet s belomanastirskog Radija Banska kosa, snimila je razgovor o "Promoparkiću" s "Oazinom" aktivisticom Sandrom Kušenić. Razgovor je obavljen telefonski zbog strožih mjera ponovo uvedenih da se suzbije širenje pandemije uzrokovane koronavirusom.

"Promoparkić" je događaj održan 14. VII. 2020. u Etnološkom centru baranjske baštine i opisan je OVDJE. Razgovor je bio vezan uz sam događaj, kako je sve proteklo i koja su iskustva volontera koji su bili gosti u Belom Manastiru, a također i kako su to doživjeli mladi Baranjci koji su prisustvovali tom događaju.

Prilog o "Promoparkiću" bit će emitiran u stalnoj emisiji "Korak ka jednakosti" u četvrtak, 16. VII. 2020. godine, s početkom u 17 sati, na frekvenciji 96,9 mHz.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok