MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 20. 06. 2020.

Svjetski dan izbjeglica – Kampanja #ovdježivimo

Kampanja #ovdježivimoKampanja #ovdježivimoIz Centra za mirovne studije (CMS – Zagreb, Selska cesta 112a) stiglo nam je ovakvo pismo:

20. lipnja je Svjetski dan izbjeglica.
U sklopu 7. Tjedānā IZBJEGLICAma! CMS je pokrenuo kampanju #ovdježivimo, kako bi onima koji su u Hrvatskoj pronašli svoj novi dom prenijeli svoje priče o iskustvu integracije i života u novoj sredini.

U kratkim videima i radijskom džinglu izbjeglice iz Irana, Turske, Pakistana i Konga govore o tome kako izgleda njihov život u Hrvatskoj, što rade i što im je važno te pokazuju kako je Hrvatska mjesto gdje svi živimo zajedno. Građani i građanke Hrvatske tako mogu upoznati svoje nove susjede, koji su ovdje dobili međunarodnu zaštitu, ovdje žive, rade i stvaraju prijateljstva i pokušavaju ostvariti svoje želje i snove.

Ako želite podržati ovu priču, možete podijeliti naše videe koji se nalaze na Youtube-u i na našim facebook-stranicama: Shazhadova priča, Melikina priča i Juhanova priča.

Hvala vam na podršci – #ovdježivimo zajedno!

Solidarno,
Lovorka Šošić

Pročitano 368 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok