MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 07. 04. 2020.

"Oaza" u "Glasu Slavonije" (II)

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U "Glasu Slavonije" od utorka, 7. IV. 2020. godine, na 21. stranici, objavljen je veliki članak belomanastirskog dopisnika Ivice Getta pod naslovom "Stariji, javite se za pomoć", nadnaslovom "Grad plaća tople obroke Oazinim korisnicima" i podnaslovom "Beli Manastir financirao je i nabavu artikala za socijalnu samoposlugu". U članku je opisano kako se Grad Beli Manastir brine o starijima i nemoćnima u vrijeme pandemije koronavirusa.

U prvom i drugom odlomku spominje se "Oazina" socijalna usluga dostava besplatnih toplih obroka:

"Proračun je zasad stabilan, ali u budućnosti takav neće biti – kaže gradonačelnik Belog Manastira, Tomislav Rob. No vodit će se računa o potrebitima. Tako je, primjerice, odlučeno da grad financira tople obroke korisnicima projekta koji već godinama provodi Mirovna grupa Oaza. Uz zahvalu Gradu, Oazina projekt-koordinatorica Vesna Nedić ističe kako u ovom trenutku imaju 27 korisnika.

- Tople obroke financirat ćemo s 14.000 kuna mjesečno – naglašava Rob."

(Članak je objavljen i na web-portalu "Glasa Slavonije": ovdje)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok