MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 31. 03. 2020.

Anine likovno-kreativne radionice za žene (III/2020)

'Oazine' kreativke (bez voditeljice)'Oazine' kreativke (bez voditeljice)Protekao je i ožujak, treći mjesec 2020. godine, a u njemu su uslijed pandemije koronavirusa održane samo dvije likovno-kreativne radionice utorkom pod vodstvom AneJeličić. Radionice u "Oazinom" dnevnom boravku održane su 3. i 10. ožujka s početkom u 18 sati. Sveukupno im je prisustvovalo 14 vjernih korisnica (7 i 7).

'Oazine' kreativke s voditeljicom'Oazine' kreativke s voditeljicomKorisnice su na radionicama marljivo oslikavale drvene kuhače i izrađivale nakit. Kuhače (u Baranji zvane: varjače) oslikavane su šarenim proljetnim motivima, odnosno cvijećem, dok je nakit rađen od trakica i bijelih bisera. Obje tehnike su korisnicama bile zanimljive te su u svoj rad unijele puno mašte i truda, kao da su znale da su te radionice prethodnica jedne duže pauze zbog nemilih događanja koja su nas snašla. Ali, neka je to manje zlo, družit će se one kad dođe vrijeme za to, a do tada: čuvajte se i ostanite doma!Oslikane varjačeOslikane varjače

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok