MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 29. 03. 2020.

"Oazine" zabavne radionice za djecu

Posljednja radionica održana je 6. III. 2020.Posljednja radionica održana je 6. III. 2020.(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U trećem mjesecu 2020. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održana je samo jedna "Oazina" zabavna radionica za djecu i to u petak, 6. ožujka. Nakon toga dječje radionice su odgođene do daljnjega zbog pandemije koronavirusa.

To je bila trideset i peta "Oazina" zabavna radionica za djecu. Namjera je bila da iduće radionice budu na temu Uskrsa, ali zbog svima poznatih okolnosti te radionice nisu održane. Svi važniji datumi i blagdani bili su popraćeni tematskim radionicama pa je bilo božićnih radionica, obilježeni su Valentinovo i pokladni karneval. Djeca su puna inspiracije, znaju puno toga, a i naučili su svašta u "Oazi" pa će sigurno bar neki od njih ovo vrijeme izolacije provesti u kreativnom izražavanju.

Radionice će se ponovo početi održavati kada počne nastava u školama. Voditeljica će i dalje biti Sandra Kušenić.

Pročitano 131 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok