MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 11. 03. 2020.

Anine likovno-kreativne radionice za žene (II/2020)

Ana Jeličić - mlađaAna Jeličić - mlađaProtekao je i drugi mjesec 2020. godine, a u njemu su provede odnosno održane četiri likovno-kreativne radionice utorkom pod vodstvom Ane Jeličić. Radionice u "Oazinom" dnevnom boravku održavane su 4, 11, 18. i 25. veljače s početkom u 18 sati. Sveukupno im je prisustvovalo 25 zainteresiranih korisnica (6, 5, 7 i 7).

Ana Jeličić - starijaAna Jeličić - starijaRadilo se šarenim papirima, odnosno quilling-tehnikom. Oslikavale su se kuhače i radile čestitke za 8. mart "Oazinim" starijim korisnicama. Kao i obično, korisnice su pokazivale interes i vrijedno iskazivale svoje kreativne sposobnosti, uz priču i šale iz svakodnevnog života. Naravno, na stolu je uvijek bilo i neko posluženje: sok, kolači, keksi, a kako je ovo bio mjesec poklada uz koje idu krofne, tako su i "Oazine" korisnice bile prikladno ugošćene. Pozdrav, do sljedećeg mjeseca.Osmomartovske čestitke za 'Oazine' starije korisniceOsmomartovske čestitke za 'Oazine' starije korisnice

Pročitano 318 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok