MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 06. 03. 2020.

Izrada cvijeća u "Oazi"

'Oazina' zabavna radionica za djecu'Oazina' zabavna radionica za djecu(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 6. III. 2020. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je trideset i peta "Oazina" zabavna radionica za djecu. Bliži se proljeće, a ono što je karakteristično za to godišnje doba je raznovrsno cvijeće. Tako su i djeca na radionici dobila zadatak da izrade cvjetove od kartonskih kutija za jaja.

Prvo su kutije za jaja iskidane i izrezane na komade. Ti komadi su oblikovani na razne načine, zavisno od toga tko je kako zamislio cvijet. Zatim su ti dijelovi bojani i sušeni na radijatoru kako bi se ubrzala izrada te su bušene rupice na njima kako bi se mogli nanizati na slamčicu. Voditeljica je svima pomogla zalijepiti sve gotove dijelove pomoću vrućeg lijepila. Na kraju su slamčice omotane zelenim krep-papirom. Cvijeće je zaista odlično ispalo.

Na radionici je sudjelovalo četrnaestero djece. A nešto što je postalo jako važno na radionicama je ljubav. Osim kreativnosti i zabave, na red su došle i simpatije i zaljubljivanje pa ima već nekoliko zaljubljenih parova. Odlično je kada svi dođu na radionicu, ali se na ovoj radionici dogodilo da jedna jako važna djevojčica nije došla pa smo imali tužnog, usamljenog dječaka koji je jako patio što nema njegove simpatije, a on se baš dotjerao i napravio super frizuru – sve zbog nje. Valjda će se ona pojaviti na sljedećoj radionici kako naš zaljubljeni dječak ne bi bio tužan.

Radionica se održava i dalje svakog petka od 18 do 20 sati. Voditeljica radionice je Sandra Kušenić.

Pročitano 300 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok