MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 22. 02. 2020.

Redovna skupština belomanastirske "Prosvjete"

Pododbor Beli Manastir SKD-a 'ProsvjetaPododbor Beli Manastir SKD-a 'Prosvjeta(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 22. II. 2020. godine, s početkom u 17 sati, Pododbor Beli Manastir SKD-a "Prosvjeta" održao je redovnu godišnju izvještajnu i redovnu izbornu skupštinu u kancelariji GO SDSS-a Beli Manastir na adresi Trg slobode 32 (jer se zgrada u kojoj djeluje Pododbor trenutno preuređuje). Na skupštini je bilo osmero od ukupno 15 članova s pravom glasa te Svetislav Mikerević iz Bobote kao predstavnik Glavnog odbora SKD-a "Prosvjeta" i kao gost Tihomir Sekeruš iz Bijelog Brda, predsjednik Koordinacionog odbora Istočna Slavonija, Baranja i zapadni Srem.

Kao što je uobičajeno na takvim skupštinama, predsjednik Pododbora Dejan Jeličić podnio je izvještaj o radu i financijski izvještaj za 2019. godinu te program rada i financijski plan za 2020. godinu. Nakon kraće rasprave, svi izvještaji su jednoglasno usvojeni.

U toku 2019. godine Pododbor je odradio, organizirao ili sufinancirao 19 aktivnosti. Sve je to ostvareno s ukupnim prihodima od oko 25.000 kuna. Uz članarinu od 480 kuna, sav ostali prihod potječe od Savjeta za nacionalne manjine.

Na kraju skupštine članovi su jednoglasno ponovo izabrali Dejana Jeličića za predsjednika i Predraga Stojanovića za sekretara Pododbora, a Bojanu Kurlagić za zamjenicu predsjednika. Dosadašnji zamjenik Milenko Stanić, naime, zahvalio je na dužnosti i predložio da se izabere neko mlađi pa je predložena Bojana Kurlagić, predsjednica Udruge roditelja i djece Pčelice.

38-godišnji Dejan Jeličić je stručni suradnik za pravna pitanja, zaposlen u belomanastirskom Uredu za ljudska prava, a obavlja i funkciju v.d. sekretara Vijeća srpske nacionalne manjine Osječko-baranjske županije.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok