MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 02. 12. 2019.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (XI/2019)

Tek pristigla roba u 'Oazinu' burzuTek pristigla roba u 'Oazinu' burzuTokom jedanaestog mjeseca 2019. godine "Oazinoj" burzi roba je donirana 28 puta, a izdavana 59 puta. Bilo je dosta donirane garderobe za sve uzraste. Korisnika je najviše bilo iz Belog Manastira, ali i iz Batine, Bilja, Bolmana, Darde, Duboševice, Kozjaka i Torjanaca.

Korisnici iz drugih baranjskih mjesta navraćaju u "Oazinu" burzu kad nekim povodom dolaze u Beli Manastir, npr. kod liječnika, da plate račune ili da posjete Centar za socijalnu skrb.

"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Pročitano 170 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok