MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 30. 12. 2019.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (XII/2019)

Roba spremna za poklanjanje potrebitimaRoba spremna za poklanjanje potrebitimaTokom dvanaestog mjeseca 2019. godine "Oazinoj" burzi roba je donirana 9 puta, a izdavana 19 puta. Većina donacija bila je iz Belog Manastira, a bilo ih je i iz Osijeka. Među doniranom robom bilo je dosta krevetnine, krpa i peškira. Korisnika je najviše bilo iz Belog Manastira, a bilo ih je i iz Batine, Bilja, Bolmana, Branjinog Vrha, Darde, Luča i Popovca.

Uz redovito vođenje evidencije zaprimljene i izdane odjeće i obuće, u posljednjem mjesecu 2019. godine otpisana je roba koja duga stoji i koju nitko ne želi preuzeti te je potom napravljena inventura zaliha u Burzi.

"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Pročitano 333 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok