MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 28. 08. 2019.

Snimanje priloga za emisiju "Korak ka jednakosti"

Stana Nemet (druga slijeva), Jelena Muzler (desno)Stana Nemet (druga slijeva), Jelena Muzler (desno)U srijedu poslijepodne, 28. VIII. 2019. godine, novinarka Stana Nemet s belomanastirskog Radija Banska kosa došla je u "Oazu" snimiti razgovor s redovitim korisnicama dnevnih aktivnosti u "Oazinom" dnevnom boravku, koje se održavaju ponekad četvrtkom, a ponekad srijedom.

No, kad je došla u "Oazu", zanimljivija joj je bila gošća iz Njemačke Jelena Muzler, inače sestra "Oazine" korisnice Margite (Grete) Relić. Upravo je gospođa Muzler "Oazi" poklonila igru "Rummy", koju njezina sestra i još nekoliko korisnica redovito igraju na druženjima u "Oazi".

Novinarka i njezina sugovornica u intervjuu su napravile usporedbu između penzionera u Njemačkoj i penzionera u Hrvatskoj. Razgovor je zanimljiv i moći će se poslušati u emisiji "Korak ka jednakosti" na Radiju Banska kosa u četvrtak, 5. IX. 2019. godine, s početkom u 17 sati, na frekvenciji 96,9 mHz.

Planirani razgovor s redovitim korisnicama obavit će nekom drugom prilikom.

Pročitano 183 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok