MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 10. 08. 2019.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (VII/2019)

Velika donacija Blanke Klarin iz Preka na otoku UgljanuVelika donacija Blanke Klarin iz Preka na otoku Ugljanu"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U toku sedmog mjeseca 2019. godine roba je "Oazinoj" burzi donirana 22 puta, a izdavana 37 puta.

Tokom mjeseca bilo je dosta donacija muške garderobe, ali za odrasle, tako da se i dalje osjeća nedostatak garderobe za mušku djecu. Najviše donacija stiglo je iz Belog Manastira, ali ih je bilo i iz drugih mjesta. Stigla je i velika donacija s otoka Ugljana (vidjeti ovdje). Kao i prethodnih mjeseci, korisnici su bili ne samo iz Belog Manastira, nego i iz drugih baranjskih mjesta (Bolmana, Kneževa, Popovca, Šećerane i Torjanaca).

Pročitano 223 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok