MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 31. 07. 2019.

"Nasilje baš nije fer" – sastanak projektnog tima

Sastanak proširenog projektnog timaSastanak proširenog projektnog timaU srijedu, 31. VII. 2019. godine, s početkom u 15:40 sati, u Hotelu Patria u Belom Manastiru, održan je sastanak proširenog projektnog tima projekta "Nasilje baš nije fer". Na sastanku su bile članice projektnog tima Vesna Nedić, Sofija Petrović i Ana Jeličić te članice Upravnog odbore "Oaze" Jasna Petrović, Jadranka Kuduz i Stela Stanojević. Sve prisutne bile su prije toga na 23. sjednici Upravnog odbora Mirovne grupe Oaza.

Voditeljica projekta Vesna Nedić i Sofija Petrović, "Oazina" vanjska suradnica, trenerica na tom projektu, upoznale su ostale članice Upravnog odbora s aktivnostima koje su provedene, kao i s aktivnostima koje će se provoditi u sljedećem razdoblju.

Bilo je govora i o radionicama u sklopu tog projekta, koje se za vrijeme školskih praznika odvijaju u Društvenom centru svakog petka od 18 do 20 sati, a koje provodi "Oazina" aktivistica Sandra Kušenić. Te su radionice zabavnog karaktera i namijenjene su djeci osnovnoškolskog uzrasta te imaju za cilj prevencija nasilja među djecom.

Projekt "Nasilje baš nije fer" dobiven je na Pozivu za prijavu projekata udruga u području prevencije nasilja nad i među djecom i mladima u 2018. godini, kojeg je raspisalo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok