MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 02. 03. 2010.

Radni sastanak u Udruženju "Baranja" Bilje

Udruženje Baranja Bilje
Barišić, Ranković, Petrović ...

U utorak, 2. III. 2010. godine, od 10 do 12,30 sati, u prostorijama Udruženja "Baranja" Bilje, održan je drugi, a ujedno i posljednji radni sastanak oko pripreme zajedničkog projekta za program darovnicā "Mladi na tržištu rada", koji je raspisao Hrvatski zavod za zapošljavanje, a bit će financiran iz sredstava EU.

 Uz Jasnu Petrović, Milorada Nenadovića i Mihajla Rankovića, predstavnike domaćina i nosioca projekta Udruženja "Baranja", sastanku su prisustvovali i predstavnici partnera na projektu: Vesna Nedić  (Mirovna grupa Oaza), Željka Bertić-Kukić (Učilište Janus iz Osijeka) i Renato Barišić (Ustanova za obrazovanje odraslih Centus), dok predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje iz Osijeka, zbog spriječenosti drugim poslovima, nisu bili prisutni.

Udruženje Baranja Bilje
...Bertić-Kukić, Nenadović, Nedić

Tom prilikom dogovoreni su još neki detalji oko udjela koje će financirati nosilac i partneri na projektu te oko aktivnosti koje će se zajednički i samostalno provoditi na području Osječko-baranjske županije. Projekt će biti namijenjen mladimaod 18 do 29 godina s radnim iskustvom i bez njega. Pisanje projekta (a piše ga Jasna Petrović) u završnoj je fazi. Nakon prevođenja na engleski jezik bit će poslan donatoru 8. III.

Pročitano 2073 puta
Prethodni i sljedeći članak: « Bajaga i Instruktori u Osijeku Osmijeh na nebu »
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok