MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 18. 02. 2010.

Redovna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza

Redovna sjednica Oazine Skupštine
Na sjednici su bila 23 člana (od 37)

U petak, 19. II. 2010. godine, s početkom u 18 sati, u zajedničkim prostorijama Društvenog centra održana je redovna izvještajna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza Beli Manastir. Od ukupno 37 "Oazinih" članova sjednici su prisustvovala 23 člana.
Sjednicu Skupštine otvorila je i prisutne članove pozdravila predsjednica "Oazinog" Upravnog odbora Dubravka Simendić te predložila radno predsjedništvo, u koje su još izabrane Ana Jeličić (kao zapisničarka) i Stela Fabijan.
Predsjedavajuća radnog predsjedništva Dubravka Simendić predložila je Skupštini dnevni red, koji je jednoglasno prihvaćen:
1. Narativni i Financijski izvještaj o "Oazinom" radu u 2009. godini;
2. Prijedlog Plana rada za 2010. godinu;
3. Zajedničko druženje

1) Narativni izvještaj o "Oazinom" radu u 2009. godini podnijela je, uz videoprezentaciju, projekt-koordinatorica i predsjednica udruge Vesna Nedić. Izvještaj je obuhvatio edukativne, socijalne, kreativno-ekološke i volonterske programe te "Oazin" organizacijski razvoj. U izvještaju se spomenuti svi "Oazini" donatori i partneri, 11 dobivenih projekata, kao i dalja primjena sustava osiguranja kvalitete za neprofitne organizacije (SOKNO), "Oazina" knjižnica, seminari i izložbe te sastanci i radionice na kojima su bile "Oazine" članice. Naglašeni su i "Oazina" suradnja s medijima, praćenje svih "Oazinih" aktivnosti na "Oazinoj" internetskoj stranici, kao i promicanje volonterstva.

Redovna sjednica Oazine Skupštine
Predsjednica izlaže Narativni i Financisjki izvještaj
Redovna sjednica Oazine Skupštine
Članice pažljivo slušaju

Projekt-koordinatorica je podnijela i Financijski izvještaj za 2009. godinu sa svim prihodima i rashodima te grafičkim prikazima. Oba izvještaja Skupština je jednoglasno usvojila bez dopuna. Oni će se moći pročitati na "Oazinoj" web-stranici.

2) Projekt-koordinatorica je prisutnima izložila i Plan rada "Oaze" za 2010.  godinu. U Planu je predviđena izrada novog strateškog plana, unapređenje partnerskih odnosa i prekogranične suradnje, poticanje volonterizma, apliciranje na natječaje EU  i ministarstava, izvaninstitucionalno obrazovanje i povećanje samoodrživosti "Oaze" kroz razvoj neprofitnog poduzetništva.
Sjednica je uz druženje završena u 20,30 sati.

Redovna sjednica Oazine Skupštine
Neko mora i slikati
Redovna sjednica Oazine Skupštine
Oazin novi volonter Mladen Lečić
Pročitano 1112 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok