MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 05. 06. 2019.

Potpisan ugovor s OBŽ za Sajam udruga

'Oazina' projekt-koordinatorica potpisuje ugovor'Oazina' projekt-koordinatorica potpisuje ugovorU srijedu, 5. VI. 2019. godine, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić u Osječko-baranjskoj županiji (OBŽ) u Osijeku, u Upravnom odjelu za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu, potpisala je ugovor o financiranju projekta "Sajam udruga Baranje 2019."

Projekt je prošao na javnom natječaju za financiranje programa i projekata udruga, za koje su odobrena sredstva iz Proračuna Osječko-baranjske županije za 2019. godinu. Vrijednost "Oazinog" projekta je 2.800 kuna.

Župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić donio je 14. V. 2019. godine "Plan financiranja programskih aktivnosti udruga sredstvima Proračuna Osječko-baranjske županije u 2019. godini" (vidjeti ovdje). U tom planu, u odjeljku XII. (područje građanskih inicijativa, ljudskih prava i sloboda), pod rednim brojem 21, naveden je "Oazin" projekt "Sajam udruga Baranje 2019."

Pročitano 330 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok