MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 22. 05. 2019.

"Oazina" volonterska akcija u Domu za starije

Belomanastirski gradonačelnik s volonterima i domskim štićenicimaBelomanastirski gradonačelnik s volonterima i domskim štićenicima(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 22. V. 2019. godine, od 16 do 17:30 sati, Mirovna grupa Oaza i "Oazin" volonterski centar priključili su se tradicionalnoj manifestaciji "Hrvatska volontira", koja se održava već devetu godinu zaredom, sada u organizaciji Hrvatskog centra za razvoj volonterstva.

U akciji su učestvovali brojni "Oazini" volonteri i aktivisti (Mara Bodlović, Anica Frič i dječak Kristijan Šarkezi, Snežana Kapular, Milka Kodila, Borislava Kovačević, Sandra Kušenić, Jovan Nedić, Vesna Nedić, Jelena Opačić-Matijević, Neno Radić, Tereza Radić, Margita Relić, Stela Stanojević, Katica Stupar, Marija Šimunov), kojima su se pridružili belomanastirski gradonačelnik Tomislav Rob, njegova zamjenica Ivana Bandov Paulić i ravnatelj Doma Tomislav Peran.

Ta volonterska akcija pod nazivom "Druženje u Domu za starije osobe", koju je organizirala "Oazina" aktivistica Ana Jeličić, održana je u suradnji s Gradom Belim Manastirom. Gradonačelnik i njegova zamjenica, skupa s "Oazinim" volonterima i aktivistima, družili su se s domskim štićenicima, uz društvene igre (šah, karte, "čovječe, ne ljuti se"), razgovore, priče i šale... Gradonačelnik i njegova zamjenica domske su štićenike počastili i obradovali sokovima i kolačima. Na taj se način štićenicima dalo do znanja da nisu sami i zaboravljeni te im se bar malo osvježio dan.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok