MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 20. 05. 2019.

Program Danā Općine Jagodnjak

Sjedište Općine JagodnjakSjedište Općine JagodnjakOd 22. V. do 6. VI. Općina Jagodnjak organizira Dane Općine Jagodnjak 2019. s bogatim programom. Obilježavanje počinje u srijedu, 22. V. 2019. godine, u 20 sati kulturnom akademijom i folklornim programom. Program se nastavlja 25. V. likovnom kolonijom i koncertom "Garavog sokaka".

Sutradan, 26. V., organizira se Dan udruga, kad će biti i defile konjskih zaprega i jahačka utakmica. Prvog dana mjeseca juna program se seli u Bolman, gdje se u dijelu sela koje se od pamtivijeka zove Pariz (ne Mali Pariz), organizira takmičenje u cigan-pečenju, poslije koga slijedi zabavni program u vidu romske muzike i trubača. Dani Općine Jagodnjak završit će u četvrtak, 6. VI. 2019. godine, nadaleko poznatom Kulinijadom, koja će se sastojati od izložbe kulina, folklornog programa te zabavnog programa u kome nastupaju Snežana BabićSneki te "Momo i Dodir".Dani Općine Jagodnjak 2019.Dani Općine Jagodnjak 2019.

Pročitano 570 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok