MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 15. 05. 2019.

"Oazin" dan otvorenih vrata

Izložba radova s 'Oazinih' likovno-kreativnih radionica za ženeIzložba radova s 'Oazinih' likovno-kreativnih radionica za žene(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 15. V. 2019. godine, Mirovna grupa Oaza i "Oazin" volonterski centar svojim su se aktivnostima uključili u sveopću manifestaciju pod imenom Dani otvorenih vrata udruga, koja se već niz godina održava u organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Posjetitelji su toga dana od 8 do 18 sati u "Oazinim" prostorijama mogli besplatno pristupiti internetu, dobiti flajer i detaljne informacije o radu Mirovne grupa Oaza i njenim trenutnim aktivnostima, kao i pogledati izložbu radova s likovno-kreativnih radionica za žene.

U tome su im pomagale "Oazine" volonterke: Mara Bodlović, Jelisavka Brnjevarac i Mirjana Ćosić te zaposlenici Sandra Kušenić, Neno Radić i Jelena Opačić-Matijević i voditeljica "Oazinog" volonterskog centra Ana Jeličić.

Manifestaciji je prisustvovala i Veselinka Kastratović, predsjednica Udruge žena oboljelih i liječenih od karcinoma jajnika "JA KA" Osijek. I pored izrazito kišnog i tmurnog dana, uz optimizam i entuzijazam učesnika, manifestacija je dobro protekla.

Pročitano 197 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok