MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 15. 04. 2019.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (III/2019)

Velika količina novopristigle robeVelika količina novopristigle robe"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U toku trećeg mjeseca 2019. godine roba je "Oazinoj" burzi donirana 25 puta, a izdavana 31 put.

U toku mjeseca bilo je više manjih donacija (iz Belog Manastira, Kneževih Vinograda i Šećerane). Većinu garderobe donirali su građani Belog Manastira, a stizala je ženska, dječja i nešto muške odjeće. Najviše je bilo odjeće za bebe. Korisnici su i ovog mjeseca bili ne samo s područja Grada Belog Manastira, nego i iz drugih baranjskih mjesta (Batina, Bolman, Duboševica, Kneževo, Popovac, Torjanci).

Pročitano 265 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok