MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 11. 04. 2019.

Sudjelujte u istraživanju motivacije za volontiranje

Od Mile Podgornjak iz Rijeke primili smo pismo, čije dijelove prenosimo na "Oazinu" web-stranicu i pozivamo "Oazine" volontere da se uključe u spomenuto istraživanje.

Poštovani,
Studentica sam 3. godine preddiplomskog studija psihologije na Sveučilištu u Rijeci te još tri kolegice i ja provodimo istraživanje u sklopu kolegija Motivacija. Kako istražujemo motivaciju za volontiranje, potrebni su nam ispitanici koji volontiraju, a vaš volonterski centar okuplja upravo taj dio populacije. Stoga vas molimo da link na istraživanje, koji prilažem ispod ove poruke, podijelite svojim volonterima.

UPITNIK za istraživanje

Istraživanje se provodi u obliku upitnika za čije rješavanje je potrebno između 10 i 15 minuta. Unaprijed hvala i srdačan pozdrav!

Pročitano 310 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok