MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 09. 12. 2018.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (XI/2018)

Donirana dječja obućaDonirana dječja obuća"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U toku mjeseca studenog 2018. godine roba je "Oazinoj" burzi donirana 29 puta, a izdavana 44 puta.

Tokom mjeseca roba je donirana u velikim količinama pa je u Burzi sortirana i slagana kako bi se mogla lakše izdavati. Burza je posredovala pri nabavci autosjedalice za jednu socijalno ugroženu majku, također je preko FB-stranice posredovala i pri nabavci odjeće za jednog petogodišnjeg dječaka (donacija Crvenog križa Osijek!).

Stigla je i veća količine obuće pa su se po njoj stavljale naljepnice s brojevima kako bi se lakše snalazilo.

I ovaj mjesec pojedina roba morala je biti otpisivana jer korisnicima nije bila potrebna. A korisnika je, osim s područja Grada Belog Manastira, bilo i iz drugih baranjskih mjesta. Vodila se i uobičajena administracija.

Pročitano 294 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok