MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 05. 12. 2018.

Seminar vezan za rad neprofitnih organizacija

Toni Milun i Dubravka ObadToni Milun i Dubravka ObadU srijedu, 5. XII. 2018. godine, s početkom u 10 sati, u zagrebačkom Hotelu Dubrovnik održan je seminar "Financijsko poslovanje neprofitnih organizacija". Seminar je organizirala zagrebačka tvrtka Konto Obad d.o.o, a na seminaru je, pored mnogobrojnih učesnika, bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Teme seminara bile su vezane za financijsko poslovanje neprofitnih organizacija (NPO): izrada financijskog plana i priprema financijskog poslovanja za 2019. godinu te kako čitati i razumjeti financijske izvještaje neprofitnih organizacija. Predavači su bili Dubravka Obad, diplomirana ekonomistica, i Toni Milun, profesor matematike.

Učesnici seminaraUčesnici seminara
U toku seminar, a i na njegovom kraju, bilo je dosta prostora za postavljanje pitanja. A njih je zaista bilo mnogo. Kako ima dosta novosti vezanih za rad neprofitnih organizacija, predstavnicima udruga bilo je bitno da o tim novostima što više doznaju, da čuju iskustva drugih te da ih iskomentiraju i eventualno potraže rješenja za svoje "slučajeve".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok