MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 24. 12. 2009.

Proširena sjednica "Oazinog" Upravnog odbora

Upravni odbor
Sandra, Jelena, Ana, Vesna, Dubravka, Stela, Snježana

U četvrtak, 24. XII. 2009. godine, s početkom u 8 sati, održan je sastanak "Oazinog" Upravnog odbora, posljednji u 2009. godini. Na sastanku je bilo govora o odrađenim aktivnostima iz projekata koji završavaju koncem 2009. godine, o projektima koji se nastavljaju u 2010. godini te o novim projektima s čijom se provedbom počinje u sljedećoj godini. Podnijeti su i izvještaji o radionicama, seminarima i edukacijama održanima u 12. mjesecu, kao i o božićnom sajmu u Osijeku (na kome je učestvovala i "Oazina" ekipa) te o božićnoj predstavi priređenoj u Društvenom centru.

Snimao Srđan pa ga nema na slikama
Djeda Mrazica Jelena donosi poklone iz bukse

Upravi odbor je prihvatio molbu jednog mladog Belomanastirca, inženjera elektrotehnike, koji želi sljedeće godine volontirati u "Oazi", te donio odluku da se posljednji evaluacijski sastanak održi 29. XII. 2009. godine u belomanastirskom Hotelu "Patria".

Na kraju sastanka predsjednici Vesni i članicama Upravnog odbora (Ani, Dubravki, Jeleni i Steli) pridružili su se i ostali "Oazini" zaposlenici (Sandra, Snježana i Srđan). Za pretpraznički ugođaj pobrinule su se "Oazine" kreativke Ana, Jelena i Stela. Pripremile su malu zakusku i poklon-paketiće za svakoga. Pokloni, ukusno pripremljeni i umotani, nastali su na likovno-kreativnim radionicama za djecu i žene. Među njima je bilo oslikanih čaša, podmetača, ukrasnih loptica, ali i pokoji bombončić i predmet za osobnu upotrebu. Tako se sastanak pretvorio u ugodno druženje i ćaskanje o aktivnostima koje predstoje u sljedećoj godini.

Pročitano 879 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok