MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 24. 09. 2018.

Poziv na "Baranjsku už'nu" u Jagodnjaku

Etnokuća "Sanja" u JagodnjakuEtnokuća "Sanja" u JagodnjakuUdruga žena "Sretne i spretne" iz Jagodnjaka i ove godine organizira prezentaciju starih jela pod imenom "Baranjska už'na", koja će se održati u nedjelju, 30. IX. 2018. godine, u Etnokući "Sanja" u jagodnjačkoj Ulici Branka Radičevića broj 66 s početkom u 13 sati. Uz plaćanje ulaznice od 35 kuna posjetioci će moći uživati u preko 30 vrsta jela i isto toliko vrsta kolača, pripremljenih po receptima naših baka. Ovo je idealna prilika da u opuštenoj atmosferi i prekrasnom ambijentu provedete nedjeljno poslijepodne.

U prošlogodišnjoj najavi "Baranjske už'ne" pisalo je da će u raznovrsnoj ponudi na baranjskom "astalu" biti, između ostalog: granatmarš, sukanci, knedle sa šljivama, papula, pile na kratki saft, utrgano u pile, sarma, čobanac, svinjski vrat s kiselim kupusom, jagnjetina, razni prilozi. Od kolača, bit će salenjaci, bačka i debela pita, kuglof, ruskavci, krofne, šape i još puno toga!! Ukoliko želite probati nešto od nabrojanoga, srdačno ste pozvani.

Pročitano 465 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok