MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 03. 06. 2018.

"Oazini" povremeni uredi za rad izvan radnog vremena

Vesna Nedić i Sofija PetrovićVesna Nedić i Sofija PetrovićKako to često biva u nevladinom sektoru, za aktivistice i aktiviste iz udruga često nema fiksnog radnog vremena. Radi se i više od 8 sati (ako su zaposleni na puno radno vrijeme), radi se i praznikom, i subotom, i nedjeljom, na raznim mjestima: kod partnera, na terenu pa i u vlastitom okruženju ili "tamo negdje".

Često se dio godišnjeg odmora koriste za "samo još ovo", ili je upravo "sad" rok za dovršenje projekta za neki natječaj, ili treba doraditi i završiti konačni izvještaj za završeni projekt, ili zgotoviti neki od kvartalnih ili polugodišnjih izvještaja… I tako stalno, iako se daje obećanje samome sebi da će se raditi onako kako to radi sav "normalan" svijet. Ali...

Ana Jeličić i Vesna NedićAna Jeličić i Vesna NedićU fazi pisanja novog projekta namijenjenog osnovnoškolskoj djeci, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić iskoristila je i neradni praznik koji je bio 31. V. 2018. godine, a kasnije i nedjelju, 3. VI., za dogovore oko tog projekta s "Oazinom" vanjskom suradnicom i trenericom Sofijom Petrović. Rasprave je bilo o planiranim aktivnostima i mogućim partnerima…, a "ured" je bila sjenica s puno hlada u dvorištu privatne kuče.

Još jedan sastanak, ovaj put u subotu, 2. VI., "Oazina" projekt-koordinatorica "odradila" je s "Oazinom" aktivisticom Anom Jeličić. Našle su se u drugom privatnom okruženje da "pretresu" sve što bi se trebalo raditi u toku sljedećeg tjedna i da preciziraju koje su aktivnosti prioritetnije te koje izvještaje treba raditi odmah, a koji mogu malo i pričekati...

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok