MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 04. 06. 2018.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (V/2018)

Jelena Opačić-Matijević i korisniciJelena Opačić-Matijević i korisnici"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U toku petog mjeseca 2018. godine "Oazinoj" burzi roba je donirana 23 puta, a izdavana je 43 puta.

Tokom tog mjeseca u Burzu je stiglo manje donacija nego inače, ali je roba kontinuirano donirana tokom cijelog mjeseca. U pojedinim slučajevima radilo se o zimskoj odjeći i obući, koju trenutno nitko ne preuzima pa se morala skladištiti za sljedeću zimu. Najviše se tražila sportska odjeća i obuća, a takve uobičajeno ima malo. Jednom se donirana odjeća morala oprati u "Oazinoj" praonici.

I ovog mjeseca, osim iz Belog Manastira i prigradskih naselja, korisnici su bili i iz drugih baranjskih mjesta (Bolman, Darda, Majške Međe, Torjanci). Vođena je i uobičajena dokumentacija.

Pročitano 386 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok