MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 11. 05. 2018.

Poziv na Sajam udruga Baranje 2018.

Kliknite na plakat za veći formatKliknite na plakat za veći format

Već 13. godinu zaredom Mirovna grupa Oaza organizira sajam udruga koje djeluju na području Baranje. Ove godine Sajam će se održati 12. svibnja (maja) 2018. na Trgu slobode u Belom Manastiru od 10 do 13 sati.

Cilj Sajma je prezentacija programskih aktivnosti udruga koje djeluju u Baranji. Udrugama će biti osigurani štandovi te će im se tako omogućiti da izlažu svoje promotivne materijale i proizvode te prezentiraju svoje aktivnosti.

Sajam se ove godine održava uz financijsku potporu Grada Belog Manastira i uz volonterski angažman "Oazinih" aktivista i aktivistica. Očekuje se i potpora Osječko-baranjske županije (rezultati natječaja još nisu poznati).

Prema Registru udruga, u Baranji postoji 545 udruga. Najviše ih je u Gradu Belom Manastiru (151), a najmanje u Općini Jagodnjak (20). Sajam udruga Baranje prilika je da te silne udruge pokažu građanima što rade i čime se bave.

Grad / općina Broj udruga
Beli Manastir 151
Bilje 92
Čeminac 36
Darda 59
Draž 56
Jagodnjak 20
Kneževi Vinogradi 67
Petlovac 36
Popovac 28
Ukupno 545
Pročitano 648 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok