MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 06. 04. 2018.

Snimanje priloga za emisiju "Korak ka jednakosti"

Stana Nemet i Vesna NedićStana Nemet i Vesna NedićU petak, 6. IV. 2018.godine, s početkom u 11 sati, novinarka Stana Nemet s belomanastirskog Radija Banska kosa snimila je u "Oazinom" uredu u belomanastirskom Društvenom centru razgovor s "Oazinom" projekt-koordinatoricom Vesnom Nedić. Razgovor će biti emitiran u stalnoj emisiji "Korak ka jednakosti" u četvrtak, 12. IV. 2018. godine, s početkom u 17 sati, na frekvenciji 96,9 mHz.

Razgovaralo se o "Oazinom" projektu "Besplatni topli obroci za starije i nemoćne osobe", kojega će financirati Grad Beli Manastir, o čemu je već pisano na "Oazinoj" web-stranici i u Glasu Slavonije.

Nadalje, bilo je govora i o "Oazinoj" socijalnoj usluzi dostavi besplatnih toplih obroka, koja se – kroz razne projekte – provodi već više od sedam godina. Na samom početku, a djelomično i svih proteklih godina, tu uslugu financirao je Grad Beli Manastir, dok je najvećim dijelom financijer bilo ministarstvo zaduženo za socijalnu politiku (koje je u međuvremenu mijenjalo ime). U financiranje te usluge uključivala se i Osječko-baranjska županija, neki poslovni subjekti (OTP banka, HEP d.o.o…), kao i razni donatori.

Nakratko, bilo je govora i o "Oazinoj" burzi odjeće i obuće te o redovnom nadzoru nad provedbom programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira" i projekta "Dostojanstveno starenje – II", koje financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Nadzorom je utvrđeno da se sve radi u skladu s potpisanim ugovorima s Ministarstvom.

Pročitano 622 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok