MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 01. 03. 2018.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (II/2018)

Vreće s doniranom robomVreće s doniranom robom"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U toku drugog mjeseca 2018. godine "Oazinoj" burzi roba je donirana 17 puta, a izdavana 39 puta.

Početkom mjeseca stigla je jednu od većih donacija, u kojoj je bilo razne robe, ali uglavnom one neophodne za zimske dane (džemperi, hlače te puno dječjih skafanderića). Kasnije su stizale i ostale donacije s raznom robom, a tu su se našla i jedna dječja kolica. Na kraju mjeseca stigla je i veća količina posteljine, koja je naročito tražena.

Raspakovana robaRaspakovana robaI ovog mjeseca, osim iz Belog Manastira i prigradskih naselja, korisnici su bili i iz drugih baranjskih mjesta (Bolman, Darda, Jagodnjak, Majške Međe, Mece, Popovac i Torjanci).

Burza je dva puta preko Facebooka poslala apel donatorima za pomoć. Vodila se i uobičajena dokumentacija.Donirane jakneDonirane jakneRoba složena u ormareRoba složena u ormare

Pročitano 549 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok