MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 19. 02. 2018.

Poziv na prezentaciju izazova Zaklade Zajednički put

Kliknite na plakat da biste ga vidjeli u većem formatuKliknite na plakat da biste ga vidjeli u većem formatu

Zaklada Zajednički put poziva zainteresirane na prezentaciju izazova u sklopu platforme Social Challenges. Prezentacija će se održati 22. II. 2018. godina u prostorijama Edukativno-istraživačkog centra za podizanje kvalitete života starijih osoba, Zagreb, Zvonimirova 17/2. kat. Tim koji uloži najviše truda i predstavi najbolje rješenje izazova ulazi u natjecanje za osvajanje 30.000 eura za ostvarivanje svoje ideje.

Ovog puta izazov dolazi pod nazivom: "Povezivanje starijih osoba sa njegavateljima kako bi se poboljšala socijalna inkluzija". Traži se najbolji održivi model koji će povezivati pojedince (kao pomoćnike) sa starijim osobama kojima je potrebna pratnja za svakodnevne praktične aktivnosti (kupovina, odlazak liječniku, plaćanje računa), kao i emocionalna podrška. Rješenje treba obuhvaćati ponajprije mentoriranje procesa brige i postupak odabira za oba dijela (pomoćnika i starijih osoba). Želi se potaknuti sudjelovanje društvenih inovatora, udruga, start-upova, malih i srednjih poduzeća da identificiraju, razviju i testiraju konkretna rješenja za te potrebe.

Na prezentaciju se pozivaju svi zainteresirani za to područje da predstave svoje ideje i sudjeluju u ovom zanimljivom natjecanju.

Na prezentaciji će se doznati kako se prijaviti i što se od prijavitelja očekuje. Isto tako, moći će se postaviti pitanja vezana uz detalje samog natjecanja, izazova i kako se najbolje pripremiti.

Tko nije u mogućnosti fizički sudjelovati u prezentaciji, može uživo pratiti na ovom linku: https://zoom.us/j/778614844.

Link na facebook-događaj: https://www.facebook. com/events/1403550946423372/

Link na platformu: https://www. socialchallenges.eu/city/15/ Challenges/51

Pročitano 725 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok