MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 18. 02. 2018.

Humanitarna akcija za dječaka Doriana

Kneževi Vinogradi, 3. III. 2018, 17 satiKneževi Vinogradi, 3. III. 2018, 17 satiPriča o dječaku Dorianu, kome su otkazali bubrezi pa mu je potrebna transplantacija, za koju njegovi roditelji nemaju novac, nastavlja se raznovrsnim humanitarnim akcijama udruga i pojedinaca širom Baranje, kako bi se ostvarila jedina Dorianova želja – da ima sretno i zdravo djetinjstvo.

Jednu od takvih pokrenula je i lokalna i turistička stranica Go2Baranja (Gordan Trtanj) pa će se tako u Kneževim Vinogradima organizirati izložba fotografija petorice baranjskih autora, uz dvije skulpture od papira osječkih umjetnika, te će sve biti ponuđeno na aukciji u svrhu skupljanja financijske pomoći za malog Doriana. Posjetitelji će moći degustirati baranjska vina, suhomesnate proizvode i kolače te donirati sredstva za pomoć, a cijelo vrijeme programa pjevat će i sve zabavljati duet H&M (Hranislava i Milan) te Best Man Band.

Ta humanitarna akcija i program održat će se u subotu, 3. III. 2018. godine, u Domu kulture u Kneževim Vinogradima, od 17 do 21 sat, uz besplatan ulaz, a ako netko poželi, može kupiti tombolu za simboličnih 10 kuna.

(Napisao: Rajko Cicak, FB-stranica BaranjaMedije)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok