MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 01. 02. 2018.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (I/2018)

Prazni ormari 'Oazine' burzePrazni ormari 'Oazine' burze"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U toku prvog mjeseca 2018. godine "Oazinoj" burzi roba je donirana 27 puta, a izdavana 47 puta.

Tokom mjeseca Burza je raspolagala s malom količinom odjeće i obuće. Ormari i kutije uglavnom su bili prazni jer kako bi se popunili, tako su se brzo i praznili. Socijalno ugrožene osobe tražile su odjeću i obuću za sve kategorije, a naročito je bila tražena odjeća i obuća za školsku djecu. Zato je Burza putem Facebooka molili građane za pomoć.

Donatori su bili s područja Grada Belog Manastira te iz Rijeke, Osijeka i Kneževih Vinograda, a pojedinci samo ostave odjeću, želeći ostati anonimni. Ovog mjeseca jedna je obitelj Burzi donirala odjeću, a ujedno i preuzela drugu jer je socijalno ugrožena.

I ovog mjeseca, osim iz Belog Manastira i prigradskih naselja, korisnici su bili i iz drugih baranjskih mjesta (Batina, Darda, Jagodnjak, Kneževo, Mece, Popovac i Torjanci).

Pročitano 566 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok