MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 21. 11. 2017.

Poziv na 9. Europsku Noć kazališta

Beli Manastir, 25. XI. 2017.Beli Manastir, 25. XI. 2017.

U subotu, 25. XI. 2017. godine, u kinodvorani Centra za kulturu održat će se 9. Europska Noć kazališta, kojom će se i službeno završiti program obilježavanja Dana Grada Belog Manastira i zatvoriti 8. Festivala kazališnog stvaralaštva.

Od 18 sati posjetitelji će u izložbenom prostoru Centra za kulturu moći razgledati izložbu kazališnih plakata u produkciji Gradskog kazališta Beli Manastir od 2007. do 2017. godine
U 19 sati počinje premijera komedije "Evropejci" Draft teatra Tuzla, a nakon predstave slijedi svečano zatvaranje Festivala i dodjela godišnjih kazališnih nagrada.

Sljedeći dan (nedjelja, 26. XI.) rezerviran je za najmlađe, koje će u 16 sati razveseliti dječja predstava o zdravoj prehrani "Vitamini, zdravi fini", koju izvodi Cvetin Aničić iz Šida.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok