MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 05. 09. 2017.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (VIII/2017)

'Oazine' kreativke na radionici od 1. VIII. 2017. godine'Oazine' kreativke na radionici od 1. VIII. 2017. godine'Oazine' kreativke na radionici od 1. VIII. 2017. godine(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U mjesecu kolovozu 2017. godine, prema projektu "Dostojanstveno starenje – II" Ministarstva za demografiju, obitelj mlade i socijalnu politiku, u zajedničkom prostoru Društvenog centra održane su četiri likovno-kreativne radionice utorkom od 18 do 20 sati. Radionicama, koje je vodila "Oazina" aktivistica Ana Jeličić, prisustvovao je veći broj uglavnom već poznatih korisnica, kojima takav način druženja odgovara.

Kao i do sada radionice su protekle dijelom radno, a dijelom opušteno, uz razgovor, šale, kavu i razne (po)slastice kojima "Oaza" časti korisnice, a i one same uvijek nađu neku izliku za kolač, pitu ili sladoled. Što se kreativnog rada tiče, proteklog mjeseca izrađivale su nakit od drvenih podmetača i perli, narukvice od gumiranih traka te ukrase kao što su privjesci i šnalice od blještavih perli i stakalaca. Sjaj perli i stakalaca posebno ih je (raz)veselio i inspirirao pa su tako dobro raspoložene izradile lijepe i maštovite kreacije, kojima su se odmah i ukrasile. Mislile su i na sljedeće radionice te su se raspitivale što će se raditi na budućim druženjima, o kojima ćemo pisati za mjesec dana.'Oazine' kreativke na radionici od 22. VIII. 2017.'Oazine' kreativke na radionici od 22. VIII. 2017.'Oazine' kreativke na radionici od 22. VIII. 2017.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti