MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 05. 09. 2017.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (VIII/2017)

'Oazine' kreativke na radionici od 1. VIII. 2017. godine'Oazine' kreativke na radionici od 1. VIII. 2017. godine'Oazine' kreativke na radionici od 1. VIII. 2017. godine(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U mjesecu kolovozu 2017. godine, prema projektu "Dostojanstveno starenje – II" Ministarstva za demografiju, obitelj mlade i socijalnu politiku, u zajedničkom prostoru Društvenog centra održane su četiri likovno-kreativne radionice utorkom od 18 do 20 sati. Radionicama, koje je vodila "Oazina" aktivistica Ana Jeličić, prisustvovao je veći broj uglavnom već poznatih korisnica, kojima takav način druženja odgovara.

Kao i do sada radionice su protekle dijelom radno, a dijelom opušteno, uz razgovor, šale, kavu i razne (po)slastice kojima "Oaza" časti korisnice, a i one same uvijek nađu neku izliku za kolač, pitu ili sladoled. Što se kreativnog rada tiče, proteklog mjeseca izrađivale su nakit od drvenih podmetača i perli, narukvice od gumiranih traka te ukrase kao što su privjesci i šnalice od blještavih perli i stakalaca. Sjaj perli i stakalaca posebno ih je (raz)veselio i inspirirao pa su tako dobro raspoložene izradile lijepe i maštovite kreacije, kojima su se odmah i ukrasile. Mislile su i na sljedeće radionice te su se raspitivale što će se raditi na budućim druženjima, o kojima ćemo pisati za mjesec dana.'Oazine' kreativke na radionici od 22. VIII. 2017.'Oazine' kreativke na radionici od 22. VIII. 2017.'Oazine' kreativke na radionici od 22. VIII. 2017.

Pročitano 368 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok