MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 29. 08. 2017.

"Oazin" štand na usavršavanju profesora

Dragana Nikolić i Ana JeličićDragana Nikolić i Ana Jeličić(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 29. VIII. 2017. godine, s početkom u 9:30 sati, održano je stručno usavršavanje profesora hrvatskog jezika iz Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije. Tema skupa bila je Odgoj i obrazovanje učenika s posebnim potrebama – daroviti. Prvi dio stručnog skupa održan je u Etnološkom centru baranjske baštine u belomanastirskoj Ulici kralja Tomislava 70, a drugi dio u Drugoj srednjoj školi Beli Manastir u Školskoj ulici 3.

U pauzi između predavanja i radionica prisutni profesori mogli su u dvorištu Etnološkog centra obići nekoliko štandova na kojima su domaći proizvođači nudili hranu (kobasice, kulen, slaninu, sir) i piće (vina, orahovac, aroniju itd.). Bilo je i štandova s nakitom te ručno izrađenim suvenirima. Među njima nalazio se i "Oazin" štand, na kome su aktivistice Ana Jeličić i Dragana Nikolić izložile ručno izrađene baranjske i belomanastirske suvenire, napravljene na "Oazinim" likovno-kreativnim radionicama za žene.

Pročitano 735 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok