MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 09. 07. 2017.

Rad "Oazine" projektne asistentice (VI/2017)

Dragana Nikolić među učenicima OŠ Kneževi VinogradiDragana Nikolić među učenicima OŠ Kneževi VinogradiMjesec lipanj 2017. godine bio je treći mjesec otkad je u Mirovnoj grupi Oaza zaposlena Dragana Nikolić iz Belog Manastira kao projektna asistentica na provođenju "Oazinih" projekata, inače učiteljica po zanimanju. Evo što je radila tokom tog mjeseca.

 • Pripremila je statističke izvještaje za medicinsku gimnastiku, druženja starijih osoba, likovno-kreativne radionica po selima, likovno-kreativne radionica za žene u Belom Manastiru te za dječje radionice, kao i evaluacije svega navedenog.
 • Svakodnevno je odrađivala tzv. press clipping, koji uključuje članke, fotografije i videozapise na "Oazinoj", kao i drugim web-stranicama.
 • Pratila je i vodila evidenciju objava na Burzinoj facebook-stranici. Izrađivala je različite tablice za potrebe projekata, sadašnjih i budućih.
 • Dijelila je poklon-šalice, zajedno s projekt-koordinatoricom Vesnom Nedić i "Oazinom" aktivisticom Anom Jeličić, učenicima i učiteljima Osnovne škole Kneževi Vinogradi te područnim školama u Karancu i Grabovcu koji su sudjelovali u projektu "Nenasilje je baš fora". Također je označavala fotografije i pisala opise istih na "Oazinoj" facebook-stranici.
 • S projekt-koordinatoricom Nedić dijelila je poklon-šalice i učenicima i učiteljima u Osnovnom školi Darda te Područnoj školi Mece za sudjelovanje u projektu "Tolerancija – DA, nasilje – NE".
 • Zajedno s projekt-koordinatoricom i ostalim članovima tima osmišljavala je i pripremala materijale za dječju radionicu, brinula o potpisnim listama i bila zadužena za pripremu osvježenja te fotografiranje. Pisala je članke i pozive za "Oazinu" web-stranicu.
 • Skupa s projekt-koordinatoricom dijelila je majice u Gimnaziji Beli Manastir svim učenicima koji su sudjelovali u edukaciji učenika pod nazivom "Menadžment volontera". Edukacija je održana 1-3. II. ove godine i bila je dio projekta "Volontiraj i ti". Zadatak joj je bio fotografirati i napisati članak o tome.
 • Odlazila je na Radio Bansku kosu po snimljene radioemisije te ih evidentirala. Pazila je na rad Internet-kluba, evidentirala korisnike i naplaćivala korištenje interneta. Pomagala je u "Oazinoj" burzi odjeće i obuće (zaprimala, slagala, izdavala robu) i ispunjavala potrebne obrasce.
 • Fotografirala je sve aktivnosti i pisano dokumentirala, skenirala različite dokumente te ih pretvarala u pdf-format. Pronalazila je različite podatke na internetskim stranicama, kao i pretipkavanje podataka. Neke aktivnosti je popratila i pisanjem članaka o njima.
 • Brinula se o potpisnim listama za starije osobe koje besplatni čitaju novina i imaju pravo na besplatan pristup internetu.
 • Tražila je podatke o školama na internet-stranicama škola te ostalim web-stranicama. Išla je u belomanastirsku OŠ "Dr. Franjo Tuđman" kod ravnatelja Damira Mendlera po potrebne podatke za budući projekt, kao i kod ravnatelja OŠ Kneževi Vinogradi Ivice Prgometa, ovoga puta zajedno s aktivisticom Anom Jeličić.
Pročitano 951 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok