MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 28. 06. 2017.

Druženje uz kavu

Mara Bodlović i Jelena Opačić-MatijevićMara Bodlović i Jelena Opačić-MatijevićMara Bodlović i Jelena Opačić-MatijevićU srijedu, 28. VI. 2017. godine, nakon medicinske gimnastike, Mara Bodlović, jedna od korisnica te besplatne aktivnosti, ostala je u Društvenom centru na malom druženju uz kavu s "Oazinom" aktivisticom Jelenom Opačić-Matijević. Usput su prolistale "Glas Slavonije" i porazgovarale o skorašnjoj informatičkoj obuci, za koju je gospođa Bodlović zainteresirana, a usput će povesti i prijateljicu. A takva joj je obuka potrebna da bi preko različitih društvenih mreža i ostaloga što nam pruža internet mogla biti u kontaktu sa sinovima i unucima koji su u inozemstvu.

Gospođa Bodlović će se, kao i većina drugih žena koje dolaze u "Oazu", pridružiti i ostalim "Oazinim" aktivnostima, poput kreativnih radionica za žene, tečajeva, izleta i slično.

Besplatno čitanje novina i besplatan pristup internetu za starije osobe omogućava se kroz projekt "Dostojanstveno starenje – II". Taj projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti