MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 06. 06. 2017.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (V/2017)

'Oazine' kreativke'Oazine' kreativkeU svibnju 2017. godine, po projektu "Dostojanstveno starenje – II" Ministarstva za demografiju, obitelj mlade i socijalnu politiku, u "Oazi" je održano pet likovno-kreativnih radionica utorkom od 18 do 20 sati pod vodstvom Ane Jeličić. Radionice su, kao i obično, bile dobro posjećene, ukupno su bile 53 korisnica.

Oslikavanje staklenih bocaOslikavanje staklenih bocaOslikavanje plutanih podmetačaOslikavanje plutanih podmetačaSlično ukrašeni plutani podmetači...Slično ukrašeni plutani podmetači...... različito ukrašeni plutani podmetači... različito ukrašeni plutani podmetačiTema prošlomjesečnih radionica bilo je oslikavanje staklenih boca, teglica, ukrasnih bočica i plutanih podmetača. Dobro raspoloženje i proljetna razigranost odrazili su se i na radovima, gdje su uglavnom prevladavale vesele i jarke boje. Svaka korisnica svom je radu dale svoj pečat, tako da su nastali prekrasni unikatni radovi, koji su već otišli kao suveniri diljem države.

Naravno, na radionicama se nije samo marljivo radilo, nego se i družilo. Gotovo ni jedna radionica nije prošla bez obilježavanja nečijeg rođendana ili neke druge prigode, što je doprinijelo boljoj i ugodnijoj atmosferi.

Pročitano 1227 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok