MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 02. 05. 2017.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (IV/2017)

Izrada narukvica od perlicaIzrada narukvica od perlicaIzrada narukvica od perlicaPosljednjeg utorka u četvrtom mjesecu, 25. IV. 2017. godine, od 18 do 20 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, pod vodstvom Ane Jeličić, održane je prva likovno-kreativna radionica za žene u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje – II", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Baš smo zadovoljne onim što smo napravileBaš smo zadovoljne onim što smo napravileBaš smo zadovoljne onim što smo napravileTema radionice bila je izrada nakita od perlica ili, bolje rečeno, izrada narukvica. Njih su korisnice s veseljem radile jer su išle njima osobno, što već duže vrijeme nije bio slučaj. Zato su se trudile od ponuđenog materijala napraviti što ljepšu, šareniju i veseliju narukvicu, baš u skladu s proljetnim ugođajem. Sama radionica protekla je u dobrom raspoloženju, čemu je sigurno doprinijelo i čašćenje bake Rožike povodom rođenja unučice. Sretno!

Narukvice na vrijednim rukama...Narukvice na vrijednim rukama...Narukvice na vrijednim rukama...... i za slikanje ... i za slikanje ... i za slikanje

Pročitano 439 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok