MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 02. 05. 2017.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (IV/2017)

Izrada narukvica od perlicaIzrada narukvica od perlicaPosljednjeg utorka u četvrtom mjesecu, 25. IV. 2017. godine, od 18 do 20 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, pod vodstvom Ane Jeličić, održane je prva likovno-kreativna radionica za žene u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje – II", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Baš smo zadovoljne onim što smo napravileBaš smo zadovoljne onim što smo napravileTema radionice bila je izrada nakita od perlica ili, bolje rečeno, izrada narukvica. Njih su korisnice s veseljem radile jer su išle njima osobno, što već duže vrijeme nije bio slučaj. Zato su se trudile od ponuđenog materijala napraviti što ljepšu, šareniju i veseliju narukvicu, baš u skladu s proljetnim ugođajem. Sama radionica protekla je u dobrom raspoloženju, čemu je sigurno doprinijelo i čašćenje bake Rožike povodom rođenja unučice. Sretno!

Narukvice na vrijednim rukama...Narukvice na vrijednim rukama...... i za slikanje ... i za slikanje

Pročitano 780 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok