MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 09. 05. 2017.

Sastanak s Mihajlom Rankovićem iz Udruženja "Baranja"

Sastanak u 'Oazinom' ureduSastanak u 'Oazinom' ureduU utorak, 9. V. 2017. godine, u "Oazinom" uredu održan je sastanak "Oazinih" aktivistica s Mihajlom Rankovićem iz Udruženja "Baranja" iz Luga, koje je organizator Obiteljskog dana i osme po redu biciklijade "Baranja 2017". Sastanak je održan povodom "Oazine" provedbe kreativne radionice s djecom i mladima u sklopu te manifestacije.

Obiteljski dan održat će se u subotu, 20. V. 2017, u 10 sati, u Kneževim Vinogradima na terenima SRC Bazeni i sportskim terenima Osnovne škole Kneževi Vinogradi. Tim događajem obilježava se Međunarodni dana obitelji (15. svibnja).

Programom Obiteljskog dana predviđene su prezentacije, radionice, natjecanja te organizirani dolazak biciklima na odredište. Aktivnost se provodi u okviru pilot-programa "Novi pristup provedbi mjera obiteljsko pravne zaštite". Partneri u provedbi su Centar za socijalnu skrb Osijek i Centar za socijalnu skrb Beli Manastir. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Detaljan program Obiteljskog dana može se pogledati ovdje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok