MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 20. 04. 2017.

Peta likovno-kreativna radionica u Popovcu

Oslikavanje boca i čokanjaOslikavanje boca i čokanjaU četvrtak, 20. IV. 2017. godine, od 18 do 20 sati, u Popovcu je, u prostorijama Udruge "Maska", održana peta likovno-kreativna radionica za žene u okviru projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji". Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionicu je vodila Ana Jeličić, a na njoj je bilo devet znatiželjnih korisnica.

Motivi inspirirani plavom šljivom...Motivi inspirirani plavom šljivom...... ali i višnjama ili rogačem... ali i višnjama ili rogačemUvijek dobro raspoložene, orne za rad, priču i sve ostalo što ovo druženje nosi sa sobom, korisnice su se prihvatile kista, boje i oslikavanja staklenih boca i čokanja, pogodnih, a za što drugo, nego za baranjsku rakiju – šljivovicu. Zato su i motivi na bocama i čokanjima bili inspirirani uglavnom plavom šljivom, ali bilo je i izuzetaka koji su slikali višnje ili rogač, neuobičajen za naš kraj, no zato lijep poklon punice zetu koji je iz primorskih krajeva. I tako, u radu, priči i šali, stigoše "Oazine" popovačke korisnice i do kraja pete radionice.Sve učesnici i ono što su uradileSve učesnici i ono što su uradile

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok